לברק בעשבי טיפול וברוקולי לימוני
מצרכים:
- 2 דגי לברק שלמים ונקייים
- 2 לימונים פרוסים
- 5 שיניי שום פרוסות דק
- צרור כוסברה קצוץ
- צרור פטרוזיליה קצוץ
- 2 כפות עריסה מתוקה
- שמן זית
- מלח פלפל
- 300 גרם פרחי ברוקולי
- 1 נייר אפייה
- סיר חרס וקערית
הוראות הכנה:
בקערה נערבב את השמן זית , עריסה , שום , מלח , פלפל ועשבי הטיבול הקצוצים למעיין משחה.
לקחת סיר או תאבנית חרס.
בתחתית הסיר נתחיל לסדר שכבות לימון ועליו נשפוך את מעט מה”משחה” שהכנו קודם. נפזר מעל את הלברק ומעל נעשים את פרחי הברוקולי ואת שאר המשחה שנשארה ופלחי הלימונים.
נכניס לתנור ל-170 מעלות למשך 35-40 דק’ ויש לכם דג עסיסי וטעים. ארוחת אירוח מהנה ביותר.
בתאבון!
טעמי בראשית – כשאומנות ותשוקה נפגשים.